Dag 00

En helt privat hjemmeside

Uinteressant for de fleste, men sjov at lave

Dag 00, 13. september 2017.

København - Paris - Biarritz - St. Jean Pied de Port.


Turen hertil er gået helt planmæssigt. Vi fløj fra Kastrup til Paris med SAS og herfra videre med Easyjet til Biarritz. Da det var to forskellige flyselskaber var vi nødsaget til at tjekkke ud, og derefter tjekke ind. Det gik der en rum tid med, men det betød ikke noget, da der alt i alt var fem timer mellem de to fly.


I Biarritz lufthavn var der rigtig mange rejsende med rygsække, og mon ikke de allerfleste skulle samme vej som os. Vi fornemmende allerede her en vis følelse af fællesskab.

Vi havde bestilt kørsel fra Biarritz til St. Jean Pied de Port, og der fulgtes vi med 6 andre, der skulle samme vej. Køreturen førte os gennem smukke landskaber, og forude i horisonten lå Pyrenæerne. Flotte og smukke,og vi talte om, at dem skal vi da bare lige vandre over i morgen.


St. Jean er en lille og meget charmerende by, og vi fandt hurtig frem til vores hotel.

Lidt hurtig udpakning og så ud i byen igen og hen til pilgrims-kontoret, hvor vi fik vores første stempel i pilgrimspassene, og blev ønsket Buen Camino. Bagefter gik hen til kirken og overværede lidt af aftenmessen, inden vi fandt os et spisested og indtog dagens pilgrimsmenu. Vi er meget spændt på turen i morgen, som er en af Caminoens hårdeste, men smukkeste, etaper.